Головна | | Реєстрація | Вхід

 
//myphonebox.ucoz.ru/ 
Меню сайту

Категорії
Конференції та семінари [6]

Наше опитування
Як ви дізналися про наш сайт?
Всього відповідей: 296

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Вересень » 29 » Проект "НЕ ДОЧЕКАЄТЕСЬ? НЕ ДОЧЕКАЄТЕСЬ!"
Проект "НЕ ДОЧЕКАЄТЕСЬ? НЕ ДОЧЕКАЄТЕСЬ!"
11:20

Міжнародне агентство інформаційних розслідувань (МАІР) закликає фотокероспондентів взяти участь у проекті "Не дочекаєтесь? Не дочекаєтесь!", присвяченому Європейському тижню місцевої демократії в Україні, та присилати фото на тему прав людини в Україні. Міжнародне агентство інформаційних розслідувань (МАІР) закликає фотокероспондентів взяти участь у проекті «Не дочекаєтесь? Не дочекаєтесь!», присвяченому Європейському тижню місцевої демократії в Україні, та присилати фото на тему прав людини в Україні. E-mail редакції: mail@mair.in.ua. Роботи повинні відображати факт порушення будь-якої групи прав людини в Україні, зафіксованих у конвенції ООН. Фтографи можуть надсилати роботи за такими темами: 1. Соціально-економічні права (право на медичну допомогу, охорону здоров'я, житло, приватну власність, працю, свободу, безпеку праці тощо);
2. Культурні права: (право на отримання освіти, право на свободу будь-якого виду творчості, право на участь у культурному житі).
3. Приватні права (право на життя, право н асвободу та особисту недоторканність, на гідність особи, право на національну і культурну самоідентифікацію тощо).
4. Політичні права (право на громадянство, свобода ЗМІ, виборчі права тощо). Місце проведення акції: Музей сучасного образотворчого мистецтва, створений меценатом Сергієм Цюпко (вул. Глибочицька, 17), mfamu@org.ua Дата акції: 19 жовтня. Початок акції: 18:30 Виставка проводитиметься у двох секціях: 1. Один знімок. Формат передбачає розміри робіт 30х40, без рамок, з петлями кріплення на виворотній стороні.
2. Репортаж (до 8 знімків). Формат передбачає розміри робіт 30х40, без рамок, з петлями кріплення на виворотній стороні. У кожну секцію автор може подати до 4 фоторобіт. Критеріями при визначенні фоторобіт-переможців є відповідність темі, оригінальність ідеї, високий рівень художнього виконання і якісне технічне рішення. Допускається тільки мінімальна комп'ютерна обробка. Перелік премій (як грошових, так і подарунків) буде зазначений пізніше.

Категорія: Конференції та семінари | Переглядів: 1232 | Додав: cognos | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Новинки
Експрес-курс "Авторське право"

Відеоурок "Географічне зазначення походження товарів"

Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Получить проигрыватель Adobe Flash Player



Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz