Головна | | Реєстрація | Вхід

 
//myphonebox.ucoz.ru/ 
Меню сайту

Категорії
Конференції та семінари [6]

Наше опитування
Як ви дізналися про наш сайт?
Всього відповідей: 296

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Жовтень » 19 » Державних друкованих ЗМІ в Україні не буде
Державних друкованих ЗМІ в Україні не буде
22:20

   Через сім років в Україні не повинне залишитися державних і комунальних друкованих засобів масової інформації. Про це повідомив сьогодні журналістів на прес-конференції голова Держкомтелерадіо Юрій Плаксюк.
   12 жовтня Кабінет Міністрів України розглянув і схвалив законопроект "Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації", у якому прописаний механізм реформування друкованих засобів масової інформації, заснованих органами державної влади, іншими державними органами, а також органами місцевого самоврядування.
   Реформування державних друкованих ЗМІ планується провести у два етапи - перший – протягом трьох років із дня набрання чинності Закону, другий - протягом наступних чотирьох років. "Реалізація Закону забезпечить створення економічно незалежних друкованих засобів масової інформації й належних умов їх діяльності", - підкреслив голова Держкомтелерадіо.
Він додав, що через сім років після набрання Законом чинності державні й комунальні засоби масової інформації припиняють існування в попередньому статусі, після чого залишається лише обмежена кількість офіційних друкованих видань. "Таким чином, зводиться до мінімуму вплив органів влади на редакційну політику шляхом використання фінансових важелів. Будуть створені рівні умови діяльності друкованих ЗМІ, незалежно від форм власності", - упевнений Ю.Плаксюк.
   За його словами, законопроект передбачає захист інтересів членів трудових колективів реформованих ЗМІ й редакцій і встановлює додаткові гарантії їх незалежної діяльності. "Трудовому колективу редакції надається право самостійно визначити механізм реформування. Підприємству, створеному трудовим колективом редакції, безкоштовно передається у власність майно, яке було на балансі цієї редакції станом на 31 грудня 2009 року. Крім того, приміщення таким підприємствам будуть надаватися в оренду на пільгових умовах", - пояснив Ю.Плаксюк.
Переглядів: 1898 | Додав: cognos | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Новинки
Експрес-курс "Авторське право"

Відеоурок "Географічне зазначення походження товарів"

Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Получить проигрыватель Adobe Flash Player



Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz